Kockice

Slažemo KOCKICE. Slažemo pitanja, dileme i nejasnoće. Tražimo odgovore, tumačenja, stavove i slažemo KOCKICE. Posao dosta težak i neizvestan. I kad se najmanje nadamo, KOCKICE se slože. Možda.

Predstava o pravnoj službi, kao turobnoj kancelariji u kojoj nekolicina nefleksibilnih kolega u sivim odelima sedi i u korenu saseca hrabre ideje sa kojima biznis dolazi, nažalost i dalje sporadično provejava kroz poslovnu komunikaciju.
Usled sve većeg usložnjavanja poslovnog ambijenta, koje je, između ostalog, uslovljeno i sve značajnijom regulacijom poslovanja, odnosno dinamičnim promenama u različitim regulatornim oblastima, potreba za razvojem i unapređivanjem funkcije usklađenosti (eng. compliance) u privrednim društvima postaje sve očiglednija.

Koristimo kolačiće da unapredimo rad sajta milovanoviclaw.com, kao i vaše iskustvo njegovog korišćenja. Način na koji koristimo kolačiće regulisan je Uslovima korišćenja sajta te vas molimo da se saglasite sa njima. Saglašavanjem sa Uslovima korišćenja sajta prihvatate i našu Politiku privatnosti kojom se uređuje način na koji koristimo podatke o ličnosti.