Jovana Ristović Milovanović

Vesti

Kockice

Jovana Ristović Milovanović

Savetnik

Jovana Ristović Milovanović je savetnik u advokatskoj kancelariji Milovanović za oblast bankarskog i finansijskog poslovanja. Bogato iskustvo u bankarskom sektoru stekla je radeći 20 godina u jednoj od najvećih banaka u Srbiji. Jovana je tokom navedenog perioda obavljala značajne funkcije u banci, počevši od funkcije šefa Službe pravne podrške u Odeljenju zastupanja i obezbeđenja plasmana, preko funkcije direktora Odeljenja pravne podrške, pa sve do funkcije zamenika direktora Sektora pravnih poslova.

Osim toga, Jovana se specijalizovala u oblasti zaštite podataka i stekla kvalifikaciju za obavljanje poslova menadžera zaštite podataka.

Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i položila pravosudni ispit.    

Koristimo kolačiće da unapredimo rad sajta milovanoviclaw.com, kao i vaše iskustvo njegovog korišćenja. Način na koji koristimo kolačiće regulisan je Uslovima korišćenja sajta te vas molimo da se saglasite sa njima. Saglašavanjem sa Uslovima korišćenja sajta prihvatate i našu Politiku privatnosti kojom se uređuje način na koji koristimo podatke o ličnosti.